Tilat ja ympäristö

Tilat

Moderni, vuonna 2006 valmistunut talomme on suunniteltu turvalliseen elämään ja helppoon liikkumiseen.  Kortekodin sisustus on suunniteltu vastaaman asukkaidemme tarpeita ja toiveita. Kortekodilla oleellista on, että asukkaat viihtyvät ja tuntevat olevansa kotona, turvallisessa ja lämpöisessä paikassa.  Kaikki pesutilat ja wc:t sekä sauna ovat invamitoitettuja ja kulku näihin on käytävältä. Kaikki uloskäynnit sekä ulkoilupiha on suunniteltu esteettömäksi kulkea.

 

Ympäristö

Kortekoti sijaitsee keskellä kauneinta luontoa, perinnemaisemmissa. Luonto on merkittävä osa ainutlaatuista tunnelmaa ja se on läsnä vuoden jokaisena päivänä tarjoten vaihtuvan maisemataulun ja virikkeellisen ympäristön asukkaille. Ei mene päivääkään, etteikö kodin ruokapöydässä puhuta säästä, luonnosta tai viimeisimmistä lintu- ja eläinhavainnoista.

Kortekodin aidattu sisäpiha tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ulkoaktiviteetteihin, pelien pelailusta kukkien ja hyötykasvien hoitoon. Eikä aina tarvitse tehdäkään mitään, pihalla voi nauttia olostaan myös nojatuolissa rentoutuen. Keväisin seuraillaan räystäspääskyjen pesänrakennuspuuhia ja kesällä ihastellaan kasvavia poikasia.

Kortekodin ulkoilupolut johdattavat kauniina liplattavan Hulipasjärven maisemiin, joista avautuu näkymä Pajavuorelle. Käymme myös lähellä sijaitsevalla metsästysseuran laavulla viettämässä aikaa. 

 

Internet

Kortekodissa on nopea langaton internet-yhteys. Talon kannettavat tietokoneet ovat asukaiden käytettävissä, mikäli omaa konetta ei ole. Opastamme mielellämme asukasta tietokoneen tai puhelimen käytössä, jotta yhteydenpito omaisten ja ystävien kanssa onnistuu sujuvasti.